Turcia

Zona Antalya este o destinație turistică caracterizată de o climă mediteraneană cu veri fierbinți și uscate, și cu ierni calduțe și ploioase, unul dintre motivele pentru care valuri tot mai mari de turiști aleg Antalya ca destinație de vacantă nu doar pe timpul verii dar și pe timpul iernii.DE LA

410 €

7 Nopti

Egipt

Albastrul Mării Roşii este motivul pentru care visele tale vor rămâne aici. Pe apă sau în apa puteți face: windsurfing, navigație, pescuit la mare adâncime, înot, dar mai presus de toate, snorkeling și scufundări. Grădinile subacvatice unice, departe de țărm, sunt unele dintre cele mai frumoase din lume, celebre printre scafandri. Apele calde de aici sunt ideale pentru multe tipuri de pești rari și recifuri de corali, care pot fi, de asemenea, observate prin bărci cu fundul de sticlă.

DE LA

390 €

7 Nopti

Grecia

Destinație turistică plină de farmec. Vestigiile culturilor minoică și miceniană, greacă si bizantină și, mai presus de toate, oamenii, grecii înșiși, cu individualismul lor distinct și cu dragostea lor nemărginită de viață, fac fiecare vacantă în Grecia memorabilă. Grecia este una dintre cele mai populare destinații de vacantă din Europa. Istoria culturală bogată a Antichității, dar și soarele, nisipul și marea atrag vizitatori intelectuali și pasionați de artă, dar și turiști iubitori de soare și sejururi prelungite.

DE LA

240 €

7 Nopti

Dubai

Dubai este unul dintre cele șapte emirate care formează Emiratele Unite. Dubaiul are o lungă tradiție comercială care a atras vizitatori din Orientul Mijlociu și regiunile învecinate.  Dubai se află direct în Deșertul Arabiei.  Orașul atrage călătorii care caută ceva nou și diferit, oferind facilități internaționale împreuna cu aventura Orientului Mijlociu și destinații exotice cu un stil de viață cosmopolitan. 

DE LA

740 €

7 Nopti

Republica Dominicana

Punta Cana este paradisul celor care caută apă clară și plaje cu nisip alb, mărginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coastă. Plaja cea mai extinsă este Bavaro, considerată de guvernul Republicii Dominicane ca tezaur național datorită bogăției florei, faunei și a frumuseților naturale care se găsesc aici.


DE LA

1250 €

7 Nopti

Maldive

Maldive este o destinație exotică unică, cu peisaje superbe, o alegere minunată pentru o vacanță de vis, unde te poți relaxa cu adevărat, departe de zgomot, de agitație și de stres, o destinație romantică unde te poți regăsi pe tine și pe cel de lângă tine. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali lucrat artistic de mână uimitoare a naturii și lagune de peruzea, plutind în idilicul Ocean Indian, este “Raiul pe pământ”

DE LA

1390 €

7 Nopti

© Nasiv Art Studio 2024

×